La 1a Nit Jove reclama més oci i espais per al jovent


  • Comparteix:

La 1a Nit Jove ha omplert aquest dissabte el Casal TorreBlanca per reivindicar l'oci nocturn i més espais per al jovent santcugatenc. La trobada també ha servit per presentar la nova Plataforma d'Entitats Juvenils, que neix de l'Aplec Jove i aplega set associacions locals.

El Casal TorreBlanca ha estat l'escenari de la 1a Nit Jove de Sant Cugat, una iniciativa que ha servit per reclamar el dret a l'oci nocturn del jovent de la ciutat i més espais per a les seves activitats. Un sopar popular, gags de l'actualitat local i activitats esportives han donat forma a aquesta 1a edició. La proposta és hereva de l'Aplec Jove, que recentment s'ha constituït en la Plataforma d'Entitats Juvenils per impulsar la seva feina i reivindicacions, tal com ha explicat un dels seus membres, Marco Simarro.

Marco Simarro

Ara mateix estem formalitzant les línies sobre l'oci nocturn i els espais. Avui ho concretem amb la Nit Jove. Volem oferir un oci diferent i enfortir espais.


De moment, les entitats de la nova plataforma mantindran la seva presència en el Consell Jove, que està en procés de constitució. La plataforma està formada per Arran, l'Hort del Migdia, l'Esplai Sarau, l'Escola d'Excursionisme, l'Espai Pica Roca, Infinits Somriures i Dissidència Sònica.

Està previst celebrar una nova Nit Jove a l'abril centrada en l'esport. A més, la Plataforma d'Entitats Juvenils vol encetar en els propers mesos debats sobre la participació juvenil i l'oci nocturn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.