La santcugatenca Judith Colell clou el Cicle de Cinema Català de Massachusetts


  • Comparteix:

La cineasta santcugatenca Judith Colell

La cineasta santcugatenca Judith Colell

La cineasta santcugatenca Judith Colell clou aquest dimarts la 6a edició del Cicle de Cinema Català de Massachusetts. Colell oferirà una classe magistral sobre l'adaptació cinematogràfica i també es projectarà la pel·lícula '53 dies d'hivern', que ha dirigit.

El Cicle de Cinema Català, organitzat per la Universitat de Massachusetts, als Estats Units, reflexiona sobre la influència del cinema en la construcció d'identitats. La iniciativa va engegar al febrer amb la projecció del film 'El bosc' i també ha comptat amb sessions sobre les pel·lícules 'Herois' i 'Catalunya über alles', entre d'altres. Cada film es projecta en versió original subtitulat en anglès.

La cineasta Judith Colell, que imparteix classes de guió a diverses universitats catalanes, clou el cicle amb una ponència. També es projectarà '53 dies d'hivern', que retrata la situació de tres personatges que coincideixen una nit d'hivern a una parada d'autobús. La pel·lícula, protagonitzada per Mercè Sampietro i Àlex Brendemühl, aborda qüestions com la lluita contra les pròpies pors i el retrobament amb un mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.