L'Snap Festival comptarà amb actuacions de hip-hop de l'Escola de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una de les actuacions de l'Escola Sant Cugat / Foto:  Facebook

Una de les actuacions de l'Escola Sant Cugat / Foto: Facebook

L'Escola Sant Cugat repetirà presència al festival de dansa Snap Festival que tindrà lloc diumenge de la setmana vinent a l'auditori de l'Hotel Melià de Sitges. El certamen té la participació de 18 conjunts i coreògrafs més i té l'objectiu d'oferir un espai sense reglaments als ballarins especialitzats en danses urbanes.

L'Snap Festival arriba a la setena edició mantenint l'esperit inicial: oferir un certamen sense límits imposats pel reglament i on els coreògrafs puguin crear un ball autènticament seu. L'any passat l'Escola Sant Cugat va participar al festival d'adults i també a l'Snap Kids amb dues coreografies.

L'entrada anticipada del festival d'adults, que començarà a les sis, té un preu de 16 euros i de 20 en taquilla. El festival dedicat als més menuts s'obrirà a les dotze i l'entrada té un preu de 10 euros si es compra anticipadament i de 13 a taquilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.