El festival Movistar #Ornitofest s'obre avui amb presència santcugatenca


  • Comparteix:

Egon Soda actuarà amb Mi Capitán en el Movistar #Ornitofest / Foto: Vidafestival.com

Egon Soda actuarà amb Mi Capitán en el Movistar #Ornitofest / Foto: Vidafestival.com

Les formacions Egon Soda i Mi Capitán, on participa el santcugatenc Ferran Pontón, obriran el festival Movistar #Ornitofest aquest dissabte al teatre El Latino de Barcelona. L'espectacle ajunta dos grups a l'escenari perquè interpretin cançons de l'altre i mesclin temes.

Egon Soda i Mi Capitán pujaran a l'escenari del Movistar #Ornitofest per interpretar tres cançons de cada formació i tres temes fusionats que sorgiran de barrejar dos 'hits' de cada formació. El festival també porta mescles de grups com Mujeres i El último vecino, Manel i The Seihos, Empty Cage i Nyandú i T.S.O.W.C i Lasers.

El guitarrista d'Egon Soda i baixista de Mi Capitán, Ferran Pontón, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en Xarxa' que han hagut de redistribuir els membres del grup per interpretar les cançons. A més, ha subratllat que l'objectiu del festival és el reconeixement de la música de l'altre a través de la interpretació.

Ferran Pontón

Farem una redistribució dels grups per poder tocar les cançons. Al cap i a la fi, és l'objectiu del festival: reconèixer la música de l'altre.


Pontón ha explicat que Mi Capitán, nascuda al 2013, ja prepara el seu primer disc per a aquest any amb 'Es suave mi voz' com un dels seus temes principals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.