Pou d'Art amplia les seves propostes de Setmana Santa a joves i adults


  • Comparteix:

Pou d'Art també proposa activitats en l'àmbit de la robòtica / Foto: Pou d'Art

Pou d'Art també proposa activitats en l'àmbit de la robòtica / Foto: Pou d'Art

Pou d'Art ha pensat en joves i adults i ha ampliat les seves propostes de Setmana Santa amb tallers per a aquests col·lectius. A banda, entre el 14 i el 17 d'abril la galeria d'art oferirà tallers de plàstica, robòtica i dibuix per a nois i noies d'entre quatre i 14 anys.

'Expressió plàstica' és una proposta que busca desenvolupar la creativitat i potenciar l'agilitat manual i conceptual dels infants de quatre a 10 anys. En aquest apartat, es dibuixarà, pintarà i treballarà amb fang i paper maixé.

'La plàstica dels artistes' és una activitat que treballa dibuix, pintura i volum a partir de l'observació de diferents artistes. Aquest taller va dirigit a nois i noies de vuit a 14 anys.

Pou d'Art afegeix també la robòtica a les seves propostes amb un taller de construcció de robots de forma creativa i divertida. L'activitat també treballarà sistemes de programació. Està pensada per a nois i noies de vuit a 14 anys.

'Dibuixar a l'aire lliure' és una altra de les propostes de Pou d'Art per a aquest dies. Es tracta de sortides a observar i després traslladar al paper l'element observat. Aquesta activitat està pensada per a joves a partir de 13 anys. La responsable de Pou d'Art, Maria Fabre, ha explicat que aquesta activitat va destinada a joves d'instituts o d'universitats.

Maria Fabre

És una franja d'edat de joves d'institut o universitat que tenen temps lliure per Setmana Santa. Creiem que pot ser interessant que dediquin uns dies al dibuix.


Els tallers seran entre el 14 i el 17 d'abril de deu del matí a una del migdia i tenen un preu de 90 euros. Els alumnes de l'escola tindran un descompte del 10% i les famílies que inscriguin tres germans també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.