La comèdia 'Red Pontiac' arriba al Teatre-Auditori en el marc del Dia de la Dona


  • Comparteix:

Les actrius Cristina Cervià i Míriam Iscla interpreten, aquest divendres, 'Red Pontiac' / Foto: Teatre-Auditori

Les actrius Cristina Cervià i Míriam Iscla interpreten, aquest divendres, 'Red Pontiac' / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acull aquest divendres, en el marc del Dia de la Dona, a les nou del vespre la comèdia 'Red Pontiac'. Aquesta obra, que és interpretada per Cristina Cervià i Míriam Iscla, està escrita i dirigida per Pere Riera. Una vegada acabada l'obra, les actrius i el director oferiran una xerrada per parlar de la funció a tothom qui hi vulgui assistir.

'Red Pontiac' és una comèdia àcida que, mitjançant el diàleg entre les dues protagonistes, busca destrossar l'estereotip de la mare tendra i abnegada. Quan les dues mares es troben per parlar, comencen a confessar els seus secrets més indignes.

I és des d'aquest punt de partida que el dramaturg explora la vessant més tèrbola de les relacions interpersonals. Una de les actrius de l'obra, Míriam Iscla, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en xarxa' que el títol de l'obra prové de l'equiparació de les dues mares a dues patates.

Míriam Iscla

Red Pontiac és un tipus de patata. La Maite, el meu personatge, es reivindica com una patata. Són dues patates estranyes, diferents, que no entren bé per la vista.


D'altra banda, Iscla és candidata a ser finalista al Premi Max a millor actriu per la seva interpretació a 'Barcelona'. 'Red Pontiac' va ser semifinalista del torneig de dramatúrgia de l'edició del 2011 del Festival Temporada Alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.