El galerista Josep Canals és escollit vocal de l'Associació Arts de Catalunya


  • Comparteix:

Ha estat elegit president, per majoria (90%) el jove galerista Julio Niebla.

Ha estat elegit president, per majoria (90%) el jove galerista Julio Niebla.

El santcugatenc Josep Canals forma part de la junta directiva de l'Associació Arts Catalunya que aplega 12 galeries d'art contemporani de tot el país. La nova junta es marca com a objectius fomentar el panorama plàstic a Catalunya i sumar-se a la les activitats programades dins el Fòrum Universal de les Cultures.

Ho explica el responsable de la Galeria Canals, i vocal de la nova junta d'Art Catalunya, Josep Canals.

Josep Canals

Defensar el sector vol dir fer créixer l'interès per les arts visuals contemporànies, sortir al mercat exterior, i fer pinya per promocionar els nostres artistes i activitats.


Formada per 12 galeries d'art contemporani catalanes, l'associació vol impulsar la creació d'una fira d'art a Catalunya. Segons Josep Canals, malgrat que el president de la nova junta és Julio Niebla, de la galeria Barcelona, les galeries d'art contemporani de comarques, com és el cas de la Galeria Canals, hi estan ben representades.

Josep Canals

A la nova junta de l'associació les galeries de comarques hi són ben representades, ell sentit de l'art que es fa a comarques hi és ben present.


Un dels projectes de la nova junta de l'associació Art Catalunya és un treball conjunt amb el Fòrum Europeu de les Cultures, consistent en una sèrie d'exposicions que es podran veure a tots els espais associats el proper mes de juliol dins les activitats d'art del Fòrum Europeu de les Cultures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.