Les Gitanetes assoleixen un nou rècord de participació amb 29 balladors


Temes relacionats

El Carnaval creixerà a la ciutat després de la bona resposta d'enguany ( 3/mar/14)

El Ball de Gitanes aplega més dansaires any rere any ( 3/mar/14)

La comparsa 'Macarena Desolá' guanya el concurs del Carnaval ( 3/mar/14)

El Gall de Carnaval es presenta a la ciutadania amb un pregó incendiari (28/feb/14)


  • Comparteix:

Les Gitanetes han crescut un any més en número de parelles i han batut aquest diumenge un nou rècord de participació amb un total de 58 balladors. L'Esplai Cel s'ha endut el guardó a millor comparsa del Carnaval infantil, que ha posat punt final a quatre dies de festa i disbauxa amb un ball protagonitzat pel Gall del Penell i santcugatencs grans i petits.

Des de dalt de l'escenari, el Gall del Penell ha exercit de pregoner i ha convidat els més menuts a desobeir els pares i saltar-se les normes. El pregó ha precedit el Ball de Gitanetes, que enguany ha comptat amb 29 parelles i ha posat ritme a la celebració. Una de les membres de la comissió organitzadora, Esther Madrona, ha explicat que l'elevada participació a les Gitanetes demostra com el Carnaval se supera any rere any.

Esther Madrona

Tot ha sortit com estava previst: la xocolatada perfecta, la rua de comparses també i entre les gitanetes cada vegada hi ha més balladors. És l'any que hi ha hagut més gitanes i més gent.


Disfresses de tots els tipus han omplert la plaça d'Octavià d'originalitat i humor. Des d'animals fins a súperherois, princeses i pirates, tots han ballat al ritme de La Portàtil FM, que ha amenitzat la vetllada. Alguns dels assistents han destacat que el Carnaval els permet disfressar-se d'allò que més els agrada.

Nens i nenes

M'he disfressat de follet. / Vaig disfressat així perquè no hi havia res més a la botiga. / Vaig d'indi perquè magrada com tiren les fletxes. / Vaig de geisha perquè la meva àvia va anar a la Xina.


El concurs del Carnaval infantil ha guardonat la comparsa 'El mar', de l'Esplai Cel, i ha atorgat una menció especial a 'Les libèl·lules i altres animals mediterranis' de l'escola l'Olivera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.