El Carnaval creixerà a la ciutat després de la bona resposta d'enguany


Temes relacionats

Les Gitanetes assoleixen un nou rècord de participació amb 29 balladors ( 3/mar/14)

El Ball de Gitanes aplega més dansaires any rere any ( 3/mar/14)

La comparsa 'Macarena Desolá' guanya el concurs del Carnaval ( 3/mar/14)

El Gall de Carnaval es presenta a la ciutadania amb un pregó incendiari (28/feb/14)


  • Comparteix:

El fi de festa ha omplert la plaça d'Octavià de santcugatencs

El fi de festa ha omplert la plaça d'Octavià de santcugatencs

La programació del Carnaval anirà creixent els anys vinents. Arran de la bona resposta de l'edició d'enguany, que ha comptat amb un dia més respecte anys anteriors, la comissió organitzadora preveu ampliar el calendari de Carnaval perquè la festa comenci el Dijous Gras i acabi el Dimecres de Cendra.

Enguany, el Carnaval ha donat el tret de sortida el Dijous Gras amb el pregó i la presentació del Gall del Penell, i s'ha allargat fins diumenge. Per primera vegada, Sant Cugat ha tingut quatre dies de gresca en què la ciutadania ha respost positivament, segons la comissió organitzadora de la festa. Per això la comissió preveu ampliar el calendari de Carnaval de cara a properes edicions, tal com ha explicat un dels membres de l'organització, Bernat Picornell.

Bernat Picornell

L'objectiu de la comissió de Carnaval és programar tot el cicle des de Dijous Gras a Dimecres de Cendra perquè els santcugatencs puguin gaudir-lo en tota la seva llargada.


En aquesta edició, tant el Ball de Gitanes com el de Gitanetes han batut un rècord de participació, superant les 230 persones en el cas dels adults i assolint els 58 balladors en el cas dels petits. En aquest sentit, la membre de la Comissió de Carnaval, Esther Madrona, ha destacat la creixent participació any rere any tant de balladors com d'assistents en totes les activitats.

Esther Madrona

Tot ha sortit com havíem previst: la xocolatada perfecta, la rua de comparses també i a les gitanetes cada vegada hi ha més balladors. És l'any que hi ha hagut més gitanes i més gent.


La mascarada no s'ha celebrat enguany per manca d'un espai adequat a aquesta iniciativa. Tot i això, l'organització ha destacat l'èxit del Ball de Nit, que ha tingut lloc dissabte al vestíbul del Teatre-Auditori.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.