Vilarasau i Orella, candidats a finalistes als Premis Max de teatre


Temes relacionats

La comèdia 'Un aire de família' mostra tot el que amaguen les famílies ( 9/feb/14)

'Barcelona' arrenca un dels aplaudiments més sonats del Teatre-Auditori (19/gen/14)


  • Comparteix:

Moment de la representació de 'Barcelona' al Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

Moment de la representació de 'Barcelona' al Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

Emma Vilarasau i Francesc Orella són els santcugatencs que opten a ser finalistes en la 17a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques. Els dos intèrprets han estat nominats en la categoria de millor actriu i actor per les obres 'Barcelona' i 'Un aire de família'. Les dues obres han passat pel Teatre-Auditori.



Els Premis Max d'enguany tenen presència santcugatenca. L'actriu Emma Vilarasau pot optar a ser finalista en la categoria de millor actriu amb 'Barcelona'. El muntatge se situa al març del 1938, en plena Guerra Civil, durant els bombardejos de l'aviació feixista, quan una família mira de resistir sense perdre, però, les ganes de ballar i riure.

L'altre santcugatenc que pot optar al premi és Francesc Orella per 'Un aire de família'. L'obra mostra que cap família és perfecta i que els rols que juga cada un dels membres són gairebé impossibles de trencar. Orella va interpretar el paper del fill gran de la família que hereta el negoci familiar.

Vilarasau competeix amb 11 candidatures més en la categoria de millor actriu en la qual destaca més actrius catalanes com la seva companya a 'Barcelona', Míriam Iscla, Bea Segura, Julieta Serrano i Maife Gil. Orella s'enfronta a 10 actors més com el català Eduard Farelo i noms com Juan Diego, Adolfo Fernández i Juan Diego Botto.

Fins al 27 de març no es coneixeran els finalistes, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre. Els Premis Max d'enguany compten amb un total de 198 candidatures distribuïdes en 19 categories que corresponen a 95 espectacles diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.