Jofre Llombart publica el seu segon llibre, 'Doncs jo, ara, votaré Sí'


Temes relacionats

Sant Cugat, escenari d'un debat sobre la comunicació política local (10/jun/13)

El primer llibre de Llombart desmunta els falsos arguments contra la independència (16/abr/13)

El periodista Jofre Llombart presenta 'Desmuntant la caverna' a Sant Cugat (16/abr/13)

'Desmuntant la caverna', de Jofre Llombart, ja és a les llibreries (18/mar/13)

Jofre Llombart: 'La caverna es tanca en una idea fixa i d'allà no hi vol sortir' ( 6/mar/13)


  • Comparteix:

Portada del llibre / Foto: Tribuna.cat

Portada del llibre / Foto: Tribuna.cat

El periodista i escriptor santcugatenc Jofre Llombart publica el seu segon llibre, 'Doncs jo, ara, votaré Sí' (Angle Editorial). Es tracta d'un recopilatori de testimonis que, tenint en compte el seu entorn familiar o geogràfic i la seva tradició ideològica, haurien d'oposar-se a la consulta sobiranista o votar 'no' segons Llombart però que finalment opten per la independència en cas que se celebri. El llibre surt al mercat aquest dilluns.

Després d'haver publicat 'Desmuntant la caverna', una obra sobre els polítics i els mitjans de comunicació de l'Estat espanyol, Llombart aborda ara l'afer sobiranista però des de Catalunya. En aquest cas l'eix central és l'argumentari pel qual diverses persones que en principi haurien de votar 'no' es decantaran finalment per l'opció del 'sí'. Tot plegat amb l'objectiu de desmentir la tesi de la fractura social que apunten els partits contraris a la independència.

En declaracions a Cugat.cat, Llombart ha explicat que un dels arguments més freqüents entre els protagonistes del llibre és la voluntat de trobar més benestar social i econòmic en un nou país.

Jofre Llombart

Tenen ganes d'estar millor econòmicament, políticament i culturalment.


Entre els entrevistats hi ha, per exemple, la filla d'un destacat polític del PP. La seva identitat, juntament amb la dels altres personatges, sortirà a la llum quan es publiqui el llibre. Jofre Llombart és l'actual sotsdirector del programa radiofònic 'El món a Rac1', tot i que els seus inicis com a periodista es remunten a la predecessora de Cugat.cat, l'antiga Ràdio de Sant Cugat. D'allà va fer el salt a Catalunya Ràdio i, més endavant, a Rac1.

El llibre es publica aquest dilluns, tot i que Llombart ha puntualitzat que podria trigar uns dies més en arribar als establiments de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.