L'Ateneu acostarà l'art als santcugatencs amb actuacions i mostres mensuals


  • Comparteix:

'Un xic d'Art' vol donar a conèixer l'art de la ciutat

'Un xic d'Art' vol donar a conèixer l'art de la ciutat

L'Ateneu Santcugatenc estrena el cicle cultural 'Un xic d'art' amb la intenció de convertir-se en un espai on artistes santcugatencs puguin acostar al públic, de manera íntima, les seves activitats. El projecte, que tindrà una periodicitat mensual, començarà el 27 de març a dos quarts de vuit del vespre amb l'actuació del cor 'Octet de 9'.

Després de l'experiència del Festival de Poesia, l'Ateneu s'ha proposat obrir les seves portes als artistes de la ciutat perquè el públic pugui gaudir del seu art d'una manera íntima. D'aquesta manera, 'Un xic d'art' vol sortir dels circuits oficials per oferir actuacions i propostes diferents a les de la resta d'espais de la ciutat. La proposta neix sense ànim de lucre i, per aquest motiu, tots els donatius aniran adreçats als artistes.

El director de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que 'Un xic d'art' vol col·laborar amb el món artístic santcugatenc i convertir l'Ateneu en un espai on, a més de pintura i exposicions, hi hagi teatre, poesia i música.

Toni Ramon

Des de l'Ateneu volíem col·laborar amb el món artístic santcugatenc sortint del que s'ofereix en els circuits oficials.


'Un xic d'art' s'obrirà el 27 de març amb el concert a capel·la de Tec de Nou. Una de les seves membres ha destacat que fa molt poc que s'han consolidat com a grup i, per tant, la iniciativa els permetrà donar-se a conèixer en un ambien íntim. D'altra banda, Jim Tersol, que actuarà el 22 de maig, ha explicat que suposa una fita per ultimar detalls del seu nou disc.

Participants

Fa poc que ens hem consolidat com a grup i és una bona idea per donar-nos a conèixer. / És una fita que complir per acabar el repertori del nou disc.


A l'abril, l'Ateneu acollirà una activitat literària amb motiu de Sant Jordi, el 5 de juny el protagonista serà CrazyCmos i Maio de sal tancarà aquest primer trimestre el 3 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.