El concurs de microrelats arrenca posant a prova la creativitat santcugatenca


  • Comparteix:

El concurs és un clàssic del Sant Jordi de Cugat.cat

El concurs és un clàssic del Sant Jordi de Cugat.cat

Els santcugatencs que vulguin posar a prova el domini de l'escriptura en català o anglès tenen una nova oportunitat amb la 7a edició del concurs de microrelats per Sant Jordi. Cugat.cat, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Sprint Idiomes, han establert per a aquesta edició tres categories tant en català com en anglès dotades amb diversos premis, com un smartphone, llibres i cursos d'anglès. Els guanyadors es coneixeran el 23 d'abril durant el programa 'Sant Cugat a fons - Matins en xarxa' que s'emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.

Els santcugatencs que vulguin difondre la seva escriptura creativa podran enviar el seu microrelat, escrit en font Arial a cos 11, a l'adreça de correu santjordi@cugat.cat fins al 17 d'abril. Existeixen tres categories tant en català com en anglès: una de joves de 12 a 14 anys, una altra de joves de 15 i 17 anys i una per a majors de 18 anys.

El jurat està format per representants de Cugat.cat, l'Ajuntament, l'acadèmia Sprint Idiomes i personalitats locals. Donarà el seu veredicte durant l'emissió del programa especial de Sant Jordi del 'Sant Cugat a fons - Matins en xarxa' que com cada any s'emetrà en directe des de la Plaça d'Octavià el proper 23 d'abril.

La cistella de regals de l'edició d'enguany comprèn un telèfon intel·ligent de Vodafone, cursos d'anglès a Sprint Idiomes, entrades del Teatre Auditori i l'XCCP, un curs d'escriptura de l'Ateneu i llibres de les llibreries de la ciutat.

Les entitats i empreses col·laboradores són Abacus Cooperativa, l'Ateneu, Llibreria Alexandria, el Celler de Llibres, Llibreria Paideia, el Pati de Llibres, l'editorial Penguin Random House, el Teatre-Auditori, Vodafone i la Xarxa de Centres Cívics i Polivalents.

La 7a edició del concurs de microrelats està organitzada per Cugat.cat i té la col·laboració de l'Ajuntament i Sprint Idiomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.