Montse Figueras exposa les seves peces artesanes sostenibles a La Cultural


  • Comparteix:

L'escenògrafa i dissenyadora Montse Figueras exposa el seu treball d'artesania sostenible a La Cultural. L'artista, formada en el teatre i les arts plàstiques, mostra les seves creacions des d'aquest dimecres fins diumenge.

La dissenyadora s'aferra al mític concepte de l'illa de Cuadecuc que dóna nom al seu projecte per elaborar les peces que s'exposen a la l'entitat santcugatenca. La corda i el metall serveixen de base per les seves creacions que intenten equilibrar la saviesa clàssica amb la fractura contemporània.

Aquesta mostra a La Cultural és l'onzena exposició al recinte santcugatenc, que permet als assistents gaudir d'una exhibició artística i tenir l'oportunitat de comprar algunes de les peces.

A més a més, la jornada comptarà amb banda sonora, ja que la cantant Gemma Humet i el guitarrista Pau Figueras oferiran una petita mostra de música en viu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.