Rehabilitat el Celler Cooperatiu de Gandesa, obra de Cèsar Martinell


  • Comparteix:

El Celler Cooperatiu de Gandesa / Foto: Gencat

El Celler Cooperatiu de Gandesa / Foto: Gencat

La Generalitat i l'Obra Social la Caixa han inaugurat aquest dissabte la rehabilitació del Celler Cooperatiu de Gandesa, obra de l'arquitecte Cèsar Martinell, que també és autor del Celler Cooperatiu de Sant Cugat. L'edifici tarragoní, que funciona des del 1920, es va declarar monument històric artístic el 2002 i va proclamar-se una de les Set Meravelles de Catalunya el 2007.

La rehabilitació del Celler Cooperatiu de Gandesa ha consistit en la remodelació de les façanes i la reconstrucció dels paviments continus interiors. També s'han fet obres de rehabilitació dels dipòsits d'aigua i s'han impermeabilitzat les cobertes. Tot plegat ha tingut un cost de prop de 600.000 que ha assumit l'Obra Social la Caixa.

L'actuació forma part del programa 'Cellers Cooperatius' que impulsen l'entitat bancària i el departament de Cultura de la Generalitat amb l'objectiu de recuperar aquests edificis històrics. De moment, s'han dut a terme actuacions a set cellers cooperatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.