DesPlaça Jove convoca un concurs de bandes per actuar a la Festa Major


  • Comparteix:

Els organitzadors, en roda de premsa

Els organitzadors, en roda de premsa

L'assemblea de DesPlaça Jove, formada per entitats juvenils, ha obert aquest dimecres la convocatòria del concurs 'DesPerta!' per seleccionar les bandes musicals que actuaran al seu espai de Festa Major. El certamen s'adreça a grups que tinguin com a mínim un membre santcugatenc, sense contracte discogràfic i amb components que no superin els 30 anys. Sis formacions seran finalistes amb un premi cadascuna de 250 euros.

DesPlaça Jove ha decidit que la selecció de les bandes que actuen al seu espai de Festa Major es faci enguany a través del concurs 'DesPerta!', que s'ha obert aquest dimecres. Els interessats han de fer la inscripció a dpjove@gmail.com o enviant un missatge intern al perfil de Facebook de l'entitat fins al 3 d'abril.

A banda de complir els requisits, les formacions hauran d'adjuntar una fotografia o logotip del grup i un enllaç amb un àudio d'algun tema. Entre el 4 i el 13 d'abril, una votació popular a Facebook decidirà, quantificant el nombre de 'm'agrades', les 12 bandes que aniran a les eliminatòries que es faran, en principi, el primer i el darrer cap de setmana de maig, en un espai per determinar. Aquests concerts seran de mitja hora.

El 14 d'abril se sabran els sis guanyadors que, amb un premi cadacun de 250 euros, actuaran al llarg dels tres dies de programació de la DesPlaça Jove de Festa Major. L'organització també valora premiar els guanyadors amb l'enregistrament de temes del concert en alta qualitat.

El membre de DesPlaça Jove, Carles Angaril, ha explicat que el concurs vol promocionar les bandes locals per demostrar el valor de la feina del jovent local.

Carles Angaril

Aquest concurs té la finalitat de promoure l'escena musical santcugatenca. Fer-lo és una prioritat per a nosaltres.


El finançament del premi econòmic és a càrrec de l'organització, que instal·larà barres de bar durant les fases eliminatòries.

DesPlaça Jove està formada per Agrupació Escolta Berenguer El Gran, AE La Floresta, Esplai Pica-Roca, Escola d'Excursionisme, les JERC, la JNC, Front Freak, AMAM, Kata Kitinga, UESC, Club Rugby Sant Cugat i Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.