Els grups de teatre locals reivindiquen al carrer la seva feina


Temes relacionats

Els grups teatrals reclamen més espais d'assaig i una sala B al Teatre-Auditori (27/mar/14)

Sant Cugat celebra el Dia Mundial del Teatre amb activitats arreu de la ciutat (27/mar/14)


  • Comparteix:

Les companyies i grups de teatre locals han reivindicat aquest dissabte la seva tasca davant els grans grups escènics catalans. Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, una desena d'entitats locals ha mostrat, recorrent el centre de la ciutat, les seves habilitats artístiques als santcugatencs que s'hi han acostat.

La iniciativa 'Tastets de Teatre', organitzada per la Taula d'Arts Escèniques, s'ha estès per llocs emblemàtics de la ciutat com la plaça de la Vila, el mercat de Torreblanca, la plaça de Barcelona, la Casa de Cultura i la plaça d'Octavià, entre d'altres. Les companyies In-Fusió Teatre, Mira-sol Teatre, Teatre Espiral, Fila Zero, els Tallers de Teatre Sílvia Servan, l'Esbart, Can Ninot i la Companyia Patawa s'han repartit per aquests espais, on han ofert diferents funcions itinerants.

Tot plegat ha servit per acostar la seva tasca als santcugatencs i reivindicar el teatre amateur i de proximitat, tal com han destacat el membre de Mira-sol Teatre, Josep Sala, i l'actriu de Fila Zero Montse Maranges.

Participants

Aquesta iniciativa ens dóna l'oportunitat d'ampliar el ventall de públic. / A part del Teatre-Auditori hi ha altres llocs on també fem teatre i amb un gran esforç.


Alguns santcugatencs també han valorat la iniciativa, tot i que, com han explicat, el fet que es representin diferents obres alhora dificulta que puguin visitar tots els espectacles que desitjarien.

Públic

És una experiència molt positiva per conèixer les entitats locals. Jo faria una cloenda on hi fossin totes les companyies. / Em sembla que enriqueix molt, però ho faria en llocs més concentrats.


La proposta ha tancat els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre, que s'han allargat durant tres dies.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.