La música, l'euro i Reus, a les activitats dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Logotip de l'entitat

Logotip de l'entitat

Els Amics de la Unesco Valldoreix - Sant Cugat dediquen la seva programació d'abril a la música, l'euro i la figura del General Prim. L'entitat ofereix durant aquest mes diverses activitats que inclouen cine-fòrums, conferències i sortides culturals. La primera sessió és aquest dimecres amb la conferència 'Música i ordre. Les formes de la música', a càrrec del professor d'Història de la Música Jaume Torres, a les set de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

El cicle continua el 10 d'abril amb una aproximació a l'àmbit juridic i econòmic amb la conferència 'Fora de l'Euro? Impossible', a dos quarts de vuit al Casal de TorreBlanca. L'exprofessor de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona Miquel Puig és l'encarregat d'impartir aquesta xerrada.

El 25 d'abril té lloc la sortida cultural a la ciutat de Reus per commemorar el bicentenari del naixement del General Prim. En aquesta jornada es repassarà la seva trajectòria política i la repercussió que hi va tenir a Catalunya. La visita sortirà des de l'ANC a les vuit del matí.

La programació posa el punt final el 30 d'abril amb una sessió de cine-fòrum, que projectarà el film 'Lloga una família S.A.', a les set de la tarda a l'ANC. Es tracta d'un documental del 2012 del director Kaspar A. Schröder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.