El Grup Mediterrània crea 'Quadrigènia', el primer muntatge 100% propi


  • Comparteix:

Quadrigènia s'ha presentat aquest dilluns a la Unió

Quadrigènia s'ha presentat aquest dilluns a la Unió

El Grup Mediterrània representarà a la Festa Major d'enguany el primer espectacle totalment creat per la companyia santcugatenca: 'Quadrigènia'. Es tracta d'un muntatge de dansa amb el qual el grup vol fer un pas endavant en la seva trajectòria i el primer fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament i el Teatre-Auditori.

Ja fa temps que la companyia treballa en la idea de muntar un espectacle propi. 'Quadrigènia' és el primer i ha estat creat des de zero. És un espectacle de 45 minuts que compta amb música en directe especialment creada per a l'ocasió i que s'estructura en quatre parts, una per a cada element. Per tirar endavant l'obra, la companyia té previst engegar en les properes setmanes un projecte de micromecenatge per obtenir nous recursos i implicar els santcugatencs en aquesta iniciativa.

La membre de l'equip de Producció i Comunicació del Grup Mediterrània, Esther Madrona, ha explicat que amb aquest espectacle volen iniciar una nova etapa. A més, ha fet cinc cèntims del que serà aquest muntatge que vol parlar de la creació a partir dels quatre elements.

Esther Madrona

Volem fer un pas més enllà i estem fent un espectacle totalment nou. No és només un ball, és un conjunt de balls que vol simbolitzar la creació a partir dels quatre elements.


Aquest espectacle és fruit de la col·laboració entre la companyia de dansa, el Teatre La Unió, l'Ajuntament i el Teatre-Auditori. Això ha permès que el taller del Teatre-Auditori s'hagi fet càrrec de l'escenografia i que el Grup Mediterrània disposi de l'escenari de l'equipament municipal per fer-hi dos assajos generals. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha posat de relleu aquesta col·laboració i ha lloat la qualitat del muntatge al qual ha augurat un llarg camí que confia que vagi més enllà de la ciutat.

Xavier Escura

Estic convençut que marcarà una inflexió en la trajectòria del grup. Estic convençut que tindrà trajectòria lluny de Sant Cugat i ens farà sentir orgullosos.


'Quadrigènia' es podrà veure en el marc de la Festa Major el 28 de juny. La representació serà a la plaça d'Octavià en lloc de la plaça de l'Om, on el Grup Mediterrània acostuma a mostrar les seves obres, ja que l'envergadura del muntatge fa que aquest espai quedi petit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.