Marc Carreté estrena el film 'Asmodexia' a Brussel·les


Temes relacionats

Marc Carreté: 'Participar al Festival de Sitges és un somni de joventut' ( 7/oct/11)


  • Comparteix:

'Asmodexia', la primera pel·lícula del director santcugatenc Marc Carreté, tindrà el diumenge 20 d'abril la seva 'premiere' mundial al Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF), un dels festivals del gènere fantàstic i de terror més importants del món. El llargmetratge, coescrit per Mike Hostench i el mateix Carreté, explica la història del pastor Eloy de Palma que, acompanyat per la seva neta Alba, haurà d'alliberar del mal persones posseïdes per una estranya força que s'apodera de les ànimes dels més dèbils. Interpretada per Lluís Marco en el paper del pastor i per Clàudia Pons com a Alba, també compta amb la presència de l'actriu Irene Montalà en un rol determinant per a la història.

'Asmodexia' és la primera pel·lícula produïda per M'sEntertainment i DearFear, la nova plataforma on-line de continguts de terror. Rodada durant el setembre de 2013 entre Terrassa i Barcelona, la pel·lícula comença a Brussel·les el seu recorregut pel circuit internacional de festivals de cinema del gènere.

El director ha explicat a Cugat.cat que participar en aquest festival de Brussel·les representa una fita 'molt important'. Segons Carreté, fa molts anys que treballa amb l'objectiu de fer una pel·lícula i d'estrenar-la a un festival internacional.

Marc Carreté

Representa una fita molt important per a mi. Són molts anys treballant amb l'objectiu de fer una pel·lícula i d'estrenar-la a un festival internacional.


El llargmetratge, finançat íntegrament amb capital privat, té un pressupost de mig milió d'euros i està previst que s'estreni a les sales de l'Estat espanyol a finals d'aquest any. XYZ Films i Raven Banner Entertainment seran les encarregades de distribuir el film a àmbit internacional.

El director
El santcugatenc Marc Carreté és productor, guionista i realitzador. Va cursar estudis d'Imatge i So a l'Escola Municipal de Mitjans Audiovisuals de Barcelona i posteriorment va començar a treballar per a diferents productores audiovisuals. La trajectòria de Carreté se centra en l'àmbit de la publicitat i la comunicació, on ha tingut ocasió de treballar per algunes de les principals agències de publicitat de l'Estat espanyol.

El 2011 escriu, produeix i dirigeix 'Mal Cuerpo', el seu primer curtmetratge, que va seleccionat per a la Secció Oficial de la 44a edició del Sitges Film Festival. El 2012 va ser l'any de 'Castidermia', un nou curtmetratge escrit, produït i codirigit per Carreté i inclòs també pel mateix festival, a més de ser seleccionat per a la Secció Oficial de diversos festivals internacionals de cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.