Les caramelles tornen a sonar per Dilluns de Pasqua


  • Comparteix:

Anterior cantada de caramelles

Anterior cantada de caramelles

La coral La Lira i la coral de La Unió tornen a sortir al carrer aquest dilluns per interpretar les caramelles tradicionals dels dies de Pasqua. Les dues formacions interpretaran els seus cants en diferents punts de la ciutat a partir de les deu del matí.

En el cas de La Lira, el recorregut arrencarà a les deu del matí a la plaça de Barcelona. Passarà pels carrers Xerric, Santa Maria, la rambla del Celler, el carrer de Santiago Rusiñol, el carrer Major i la plaça d'Octavià, per acabar de nou davant l'antic ajuntament. Com en els darrers anys, la formació tornarà a sortir per la tarda en una rua que arrencarà a les tres quarts de sis a la plaça de Lluís Millet i arribarà fins al monument a Josep Anselm Clavé de la plaça d'Octavià.

El president de La Lira, Josep Garrell, ha explicat que les caramelles són una tradició catalana que s'ha de conservar.

Josep Garrell

Les caramelles són una tradició catalana, no s'han de deixar perdre i la gent és molt atenta tant diumenge com dilluns.


També engegarà motors a les deu del matí la coral de La Unió Santcugatenca, que començarà el seu recorregut al carrer de Sant Tomàs. Continuarà pels carrers d'Orient, Santiago Rusiñol, Santa Maria i la plaça de Doctor Galés. Després de passar pel carrer de Sant Antoni i el carrer de Valldoreix, tancaran l'itinerari a la plaça de Lluís Millet i el carrer de Villà, al Golf.

La coordinadora d'aquesta coral, Montse Tizón, ha afirmat que els santcugatencs tenen molt interioritzades les caramelles i que, per tant, segueixen aquesta tradició.

Montse Tizón

La gent accepta molt les caramelles. Són un fet bastant tradicional per a tots aquells a qui els agraden.


Les dues corals també han sortit aquest diumenge per cantar les caramelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.