Carles Delgado, autor de la música d'un programa per al Mundial de Bàsquet


  • Comparteix:

Carles Delgado, en la seva darrera visita a Cugat.cat

Carles Delgado, en la seva darrera visita a Cugat.cat

El músic santcugatenc Carles Delgado és l'autor de la música del programa de captació de voluntaris per al Basketball FIBA World Cup. El programa, que encara està per estrenar, està patrocinat per la Caixa. Delgado, que resideix a Nova York, també està acabant la banda sonora de la pel·lícula de Kames Siewert 'The past inside the present'.

Delgado ha format part de diverses bandes santcugatenques fins que va ser becat per l'SGAE el 2010. L'ajuda el va permetre estudiar a la universitat musical de Berklee, a Boston, durant dos anys. Aquests estudis han estat un punt d'inflexió en la seva trajectòria.

Ara, Delgado ha composat la música del programa de captació de voluntaris per al Basketball FIBA World Cup. Juntament amb el florestà Tomàs Peire, també és l'autor i productor de la música per al documental 'A heavy burden' d'Almudena Toral, que es va estrenar fa poc a 'The New York Times'.

El novembre passat, va estrenar a Madrid l'espectacle de dansa de Carolina Kiyoni Homma 'Wabi Sabi', del qual ha escrit i produït la música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.