La cantata infantil arriba avui a l'11a edició amb la participació d'11 escoles


  • Comparteix:

Imatge de la cantata de l'any anterior

Imatge de la cantata de l'any anterior

11 escoles de la ciutat explicaran la història del rellotge Tic a la cantata 'L'hora perduda' que tindrà lloc aquest dimecres a un quart de dotze del matí. El Teatre-Auditori acollirà l'espectacle, que arriba a l'11a edició amb poemes de Joana Raspall, text de Clara Ripoll i música de Jordi Domènech.

Els 570 alumnes de 2n de primària de les escoles Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri i Turó de Can Mates oferiran la cantata 'L'hora perduda'.

Els alumnes dels centres explicaran amb veu i música la vida del vell rellotge Tic, que una nit de pluja perd una hora. A partir d'aquest moment, els seus amics li ajudaran a trobar l'hora que ha perdut sense molt d'èxit. El compositor de 'L'hora perduda', Jordi Domènech, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' que els nens són capaços d'interpretar peces difícils.

Jordi Domènech

Els nens són intèrprets de música. Poden fer molts més que cantar com a nens. Faig un treball perquè els nens expressin coses per molt petits que siguin.


La cantata infantil és una iniciativa del Grup de treball de mestres de música de les escoles públiques de Sant Cugat que compta amb el suport de l'Ajuntament i del Centre de Recursos Pedagògics de la ciutat. Enguany arriba a l'11a edició i comptarà amb la presència de la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.