La Hayes School Band & Choir acosta els clàssics anglesos als santcugatencs


Temes relacionats

La Hayes School Band & Choir visita avui Sant Cugat (11/abr/14)

Les Joventuts Musicals proposen música clàssica per avui a la tarda ( 1/mar/14)

Joventuts Musicals amplia el període d'inscripció al concurs de joves intèrprets (24/abr/13)


  • Comparteix:

Una seixantena de joves músics de la Hayes School Band & Choir de Londres ha omplert de música tradicional anglesa i clàssics del gospel la plaça d'Octavià aquest divendres en un acte de Joventuts Musicals. Els santcugatencs s'han acostat per escoltar les cançons d'aquesta agrupació, que amb aquesta actuació finalitza la gira que duu a terme cada mes d'abril per un país europeu.

Temes de gospel, cançons tradicionals angleses i bandes sonores de pel·lícules són les propostes que ha ofert el cor anglès durant la seva actuació a la ciutat. La directora de música de la Hayes School, Jane Werry, ha explicat que la gira que fan cada any a l'abril és una tradició que serveix als seus alumnes per portar la seva música a altres cultures.

Jane Werry

És realment bonic pels estudiants anar llocs diferents, que no els són familiars, veure una ciutat molt maca i portar la seva música a altres persones.


Amb aquest concert el cor londinenc ha posat el punt final a la gira d'aquesta primavera, però durant aquests dies també ha actuat dues vegades més a Barcelona. El concert de Sant Cugat l'ha organitzat Joventuts Musicals de Sant Cugat. Una de les seves representants, Yelina Velázquez, ha explicat que l'objectiu d'activitats com aquesta és fomentar l'interès per la música.

Yelina Velázquez

Els nostre objectiu és fomentar la música creada pels joves.


Els santcugatencs s'han acostat espontàniament a la plaça d'Octavià, on ha tingut lloc el concert, atrets per la música de la Hayes School Band & Choir. Aquest centre educatiu té actualment cinc cors, quatre bandes, una orquestra i, fins i tot, una banda d'ukeleles. El cor principal, la banda de concert i la banda de jazz han ofert gires per Europa, actuant a Alemanya, Hongria i els Països Baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.