El cantautor Pau Alabajos actua avui al Terra Dolça


  • Comparteix:

Alabajos en una imatge d'arxiu / Foto: Enderrock

Alabajos en una imatge d'arxiu / Foto: Enderrock

El cantautor valencià Pau Alabajos interpretarà temes del seu darrer disc 'Una amable, una trista, una petita pàtria' a l'espai Terra Dolça aquest dissabte. A partir de les deu del vespre començaran a sonar les cançons d'aquest autor compromès. L'entrada té un preu de cinc euros.

Nascut a Torrent, Alabajos compta amb quatre treballs a l'esquena des del 2003 quan va editar el seu primer disc. Serà la segona vegada que trepitja l'escenari santcugatenc i ho farà amb temes del seu darrer treball. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' de Cugat.cat, el cantant ha explicat que els personatges de les seves històries estan basats en gent anònima que lluita per millorar el seu entorn.

Pau Alabajos

Són personatges anònims, gent que milita en moviments socials, que col·labora en moltes causes i s'arremanga per fer del País Valencià un lloc més digne.


El concert començarà a les deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.