Els autors locals esperen una remuntada de les vendes de llibres per Sant Jordi


  • Comparteix:

Els escriptors santcugatencs esperen un Sant Jordi amb més vendes respecte a l'any passat i marcat pel context polític. Així ho han explicat autors com Xavier Bosch, Marta Pessarrodona, Jofre Llombart i Raül Romeva, que aquest dissabte han signat exemplars dels seus llibres a la plaça de Quatre Cantons en un acte organitzat pel 'Tot Sant Cugat'.

Els autors locals s'han avançat a Sant Jordi. Un total de 24 escriptors han firmat els seus llibres aquest dissabte a la plaça de Quatre Cantons en un acte que ha servit per escalfar motors de cara a la diada. Xavier Bosch, Raül Romeva i Jofre Llombart s'han mostrat esperançats respecte a les vendes d'enguany, que preveuen que superaran les d'edicions anteriors.

Escriptors

Espero que els llibreters comencin la remuntada després d'uns anys de crisi. / La gent llegeix cada vegada més, espero que hi hagi recuperació. / L'entorn polític reforçarà el caràcter reivindicatiu de la jornada.


El context polític actual i la celebració del Tricentenari han incrementat l'interès dels lectors per llibres sobre aquestes temàtiques. Segons Àlex Barnils i Víctor Alexandre, la diada d'enguany estarà marcada per les reivindicacions polítiques i la sensibilització històrica.

Escriptors

El meu és un llibre que no ha pogut sortir fins ara, amb la sensibilitat històrica actual. / Serà un Sant Jordi diferent per la seva connotació política.


Els autors també consideren que el fet que Sant Jordi caigui en un dia feiner afavorirà la diada i animarà les persones a sortir al carrer abans o després de la seva jornada laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.