Cristina Casale i Patrícia de No encisen el Teatre-Auditori amb 'Intimate'


  • Comparteix:

Cristina Casale i Patrícia de No, al concert al Teatre-Auditori

Cristina Casale i Patrícia de No, al concert al Teatre-Auditori

La pianista Cristina Casale i la flautista Patrícia de No han pujat juntes per primera vegada dalt d'un escenari i ho han fet al Teatre-Auditori. Les dues intèrprets santcugatenques han sorprès els espectadors amb el concert 'Intimate', una proposta que ha buscat la màxima sensualitat, sensibilitat i pedagogia amb obres clàssiques i del jazz que ha arribat a transportar els espectadors a la ciutat de Nova York.



L'elegància de Cristina Casale i Patrícia de No ha deixat captivats des del primer minut els espectadors del Teatre-Auditori. Les artistes santcugatenques, que han traspassat fronteres amb la seva música, han començat amb una primera part més íntima i sensual amb peces de Ravel, Poulenc i Debussy, que s'han pogut escoltar amb flauta i piano. Abans de tocar cada una de les peces, i amb la pedagogia amb la qual entenen la música, les dues intèrprets han anat explicant al públic la història i detalls de cada un dels autors.

Casale i de No han explicat a Cugat.cat que aquesta és la seva manera de comunicar-se amb la música, però també amb el públic.

Cristina Casale

Comentem el concert tal com es feia als salons del segle XIX on els músics parlaven amb el públic i feien més entenedor el missatge musical.


La ciutat de Nova York ha estat l'escenari de la segona part del concert, amb peces influenciades pel jazz, i ho han fet acompanyades pel contrabaix de David Mengual i la bateria d'Oriol Roca en les peces de Claude Bolling. La flautista Patrícia de No ha explicat per què han batejat el concert sota el nom d''Intimate'.

Patrícia de No

L'eix conductor és la música íntima, amb la flauta i el piano, però també amb la bateria i el contrabaix assolim moments que emocionen.


El concert ha nascut al Teatre-Auditori per tenir un llarg recorregut, tot i que de moment les intèrprets no han volgut avançar els propers escenaris que tornaran a encisar amb aquesta proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.