+ Sarsuela torna al Teatre Victòria amb 'Cançó d'amor i de guerra'


Temes relacionats

La 50a programació del Teatre-Auditori, marcada pels retorns (26/set/12)


  • Comparteix:

La companyia + Sarsuela / Foto: Teatre La Unió

La companyia + Sarsuela / Foto: Teatre La Unió

La companyia santcugatenca + Sarsuela torna al Teatre Victòria de Barcelona amb l'espectacle 'Cançó d'amor i de guerra'. Un any després de l'estrena del muntatge, la formació oferirà quatre úniques funcions del 18 al 21 d'abril.

'Cançó d'amor i de guerra' es va presentar al Teatre Victòria durant la Setmana Santa de l'any passat, i ara la formació ha recuperat el muntatge per tornar-lo a representar. Es tracta de la versió íntegra i actualitzada d'aquesta obra, que la dictadura de Primo de Rivera va censurar el 1926. L'espectacle trenca els tòpics associats al gènere i compta amb les interpretacions de Vicenç Esteve, Alba Ballús i Joan Berlanga, entre d'altres.

Ambientada el 1793 en un poble de la Catalunya Nord, l'obra narra una història d'amor durant la revolució francesa, alhora que reflecteix un món en constant canvi. L'espectacle té una durada de dues hores i 10 minuts i les entrades costen entre 25 i 35 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.