El Model Choir de Malawi visitarà Sant Cugat i els seus centres educatius


  • Comparteix:

Darrera edició del Mercat Solidari de Petits Músics del Món

Darrera edició del Mercat Solidari de Petits Músics del Món

El Model Choir de Malawi visitarà al maig Sant Cugat en una estada organitzada per Petits Músics del Món. Es tracta d'un cor mixt d'adults que pertany al Centre Crossroads Malawi, amb el qual col·labora l'entitat santcugatenca.

El cor de Malawi estarà uns 15 dies a la nostra ciutat, aproximadament del 3 al 19 de maig, i per a molts dels seus membres suposa la primera experiència fora del seu país.

Durant la seva estada oferiran tallers de música africana a diversos centres educatius. En total, seran uns 20 tallers pels quals passaran uns 300 alumnes dels instituts Pla i Farreras i Arnau Cadell, i de les escoles Turó de Can Mates, Gerbert d'Orlhac, La Floresta i Catalunya.

A més, Petits Músics del Món prepara per al 10 de maig la 3a edició del Mercat Solidari, que tindrà lloc a la plaça d'Octavià a les cinc de la tarda. Es tracta d'una activitat dirigida a nens i les seves famílies, que poden muntar les seves parades per vendre objectes. La recaptació es destinarà a finançar el viatge del Model Choir, que també oferirà una actuació a les sis de la tarda per mostrar la seva música. Per participar en aquesta iniciativa solidària cal omplir la butlleta d'inscripció que hi ha a la pàgina web de Petits Músics del Món.

L'entitat santcugatenca també solicita la col·laboració de famílies locals que vulguin acollir membres del Model Choir durant la seva estada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.