Sant Cugat ballarà una setmana per celebrar el Dia Internacional de la Dansa


  • Comparteix:

Celebració del Dia de la Dansa de l'any passat / Foto: Localpres

Celebració del Dia de la Dansa de l'any passat / Foto: Localpres

Actuacions i classes obertes durant tota una setmana és la proposta santcugatenca per celebrar el Dia Internacional de la Dansa que es commemora el 29 d'abril arreu del món. Dijous de la setmana vinent començaran els actes a la ciutat que compten amb la complicitat de les escoles de dansa i té la voluntat d'apropar aquesta disciplina als santcugatencs.

El 29 d'abril de 1727 neixia Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern. D'aquí que aquesta data hagi estat triada per celebrar aquesta diada. Sant Cugat celebrarà l'efemèride amb un seguit de propostes que s'allargaran tota una setmana.

Del 24 al 30 d'abril

Les escoles de dansa ofereixen classes obertes a les seves instal·lacions.
-Centro Popular Andaluz
-Esbart Sant Cugat
-Escola Dansa Grup Mediterrània
-Escola Sant Cugat
-Gaia
-Nexus Dansa
-Taller de dansa
-Viviana Hounie

Dijous 24 d'abril

'Una hora de dansa', al Cafè Auditori. Es tracta d'un espectacle de petit format amb danses urbanes, flamenc i dansa contemporània. Serà a les nou del vespre.

El mateix dia, quan passin 10 minuts de dos quarts de deu del vespre, Nexus Dansa ofereix la classe magistral 'Aprèn batxata en una hora'.

Divendres 25 d'abril

L'Esbart Sant Cugat inaugura la Sala Joan Serra amb un espectacle de ball de diferents grups de l'entitat.

Dissabte 26 d'abril

Les escoles de dansa tornen a oferir les seves propostes als veïns de la ciutat amb una jornada de classes obertes al vestíbul del Teatre-Auditori des de les deu del matí a les set de la tarda. Les classes són gratuïtes i les imparteixen els professors dels diversos centres de dansa.

Dissabte 26 d'abril

Brodas Bros actua al Teatre-Auditori on oferirà els seu espectacle 'Concierto Concepto', que posa al descobert el personal estil de música i dansa d'aquesta companyia. Serà a les nou del vespre.

Diumenge 27 d'abril

L'espectacle 'Bombolles de paper' és un muntatge de dansa i música en directe combinat amb interacció multimèdia. La Companyia Múcab Dans pujarà a l'escenari del Casal de Mira-sol a les dotze del migdia amb aquesta proposta per a grans i petits.

A les sis de la tarda, tindrà lloc la 10a Mostra de dansa amb la participació de les escoles de ball de la ciutat.

Dimarts 29 d'abril

Pol i Lluch Fruitós de la companyia Brodas Bros oferiran una xerrada i una classe magistral a l'escola Sant Cugat a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.