El Teatre-Auditori acull tres muntatges de la programació del Liceu


  • Comparteix:

'El Superbarber de Sevilla' es podrà veure a Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

'El Superbarber de Sevilla' es podrà veure a Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acollirà tres espectacles de la programació del Gran Teatre del Liceu. Es tracta de tres muntatges que formen part de la proposta familiar de l'escenari barceloní: 'El Superbarber de Sevilla', 'Guillem Tell' i 'Òpera a secundària', que es podran veure la temporada vinent a Sant Cugat.

'El Superbarber de Sevilla' serà la primera de les tres obres que es podran veure a l'escenari santcugatenc. El Tricicle dirigeix aquesta versió del clàssic de Rossini amb un to divertit i a l'estil del vodevil. La representació serà el 16 de novembre en dues sessions a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

La coneguda història de la ballesta i la poma protagonitzada per Guillem Tell es podrà veure el febrer del 2015 a l'escenari del Teatre-Auditori. La companyia La Baldufa és la responsable d'aquesta adaptació de l'òpera de Gioachino Rossini. 'Guillem Tell' es podrà veure el 28 de febrer i l'1 de març de l'any vinent.

La tercera proposta és un projecte on hi participen nois i noies estudiants de secundària. Els instituts participants prepararan les partitures del muntatge, rebran dues sessions formatives i, finalment, prendran part de l'espectacle. 'Òpera a Secundària' es podrà veure al maig del 2015 i l'espectacle serà el guanyador del 4t Concurs de Composició d'Òperes, Òpera a Secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.