Joan Serra serà homenatjat amb motiu del Dia Internacional de la Dansa


Temes relacionats

Carta de les escoles bressol municipals a Joan Serra (11/jul/13)

Mascarell destaca l'entrega de Serra al llenguatge de la dansa tradicional ( 6/jul/13)

Mor Joan Serra, exdirector de l'Esbart Sant Cugat ( 4/jul/13)


  • Comparteix:

Joan Serra va morir l'estiu passat als 66 anys / Font: Wikimedia

Joan Serra va morir l'estiu passat als 66 anys / Font: Wikimedia

Catalunya homenatjarà el 29 d'abril el coreògraf i exdirector de l'Esbart Sant Cugat, Joan Serra, desaparegut l'estiu passat, amb una acció ballada participativa arreu del territori, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. Aquesta iniciativa, oberta a tota la ciutadania, oferirà la lectura del missatge oficial de la jornada i dues coreografies, inclosa una del mestre Joan Serra.

Reus, Lleida i Barcelona homenatjaran Joan Serra 29 d'abril amb una ballada conjunta a partir de les sis de la tarda que comptarà amb una coreografia popular de Montserrat Iranzo i Gerard Palet i música del 'Rossinyol', la lectura del missatge del Dia Internacional de la Dansa i la coreografia del mateix Serra '...I ballarem, ballarem, ballarem', amb música de Ferran Martínez Palou.

Girona s'avançarà a aquestes tres capitals fent el seu homenatge el dia 27 d'abril a la una del migdia, amb el mateix format que les altres ciutats.

El coreògraf i exdirector de l'Esbart Sant Cugat, Joan Serra, va morir l'estiu passat als 66 anys víctima d'un càncer. Serra va treballar en la recerca de nous camins al llenguatge de la dansa tradicional catalana. Serra va ser el creador de l'Escola de Dansa de l'Esbart i era codirector de la Factoria Mascaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.