Un parc infantil experimental combina contes, jocs i noves tecnologies


Temes relacionats

La plaça del Rei acull un nou parc infantil durant la diada de Sant Jordi (17/abr/14)


  • Comparteix:

El parc experimental està a la plaça del Rei

El parc experimental està a la plaça del Rei

Ajuntar els jocs infantils, les noves tecnologies i els contes clàssics és l'objectiu del recinte 'The smart playground TM', un parc experimental infantil que ha estat obert durant tota la diada de Sant Jordi a la plaça del Rei per acostar el concepte de Smart City als més menuts i les seves famílies. L'espai, basat en els contes de 'La sireneta' i 'L'aneguet lleig', permet descarregar-se als telèfons intel·ligents aplicacions relacionades amb les dues històries.

El parc, el primer de tot l'Estat espanyol amb aquestes característiques, disposa de la distribució clàssica dels parcs infantils perquè els nens hi puguin jugar. A cada banda de l'estructura hi ha les peces els dibuixos de cada conte, però també i ha marcat els codis QR necessaris per descarregar-se els jocs corresponents als mòbils intel·ligents. Tal com ha explicat la regidora de Tecnologia, Joana Barbany, l'objectiu és combinar els jocs tradicionals amb les noves tecnologies.

Joana Barbany

A partir d'aquesta estructura combinem tecnologia, llibres i jocs.


Els usuaris de 'The smart playground TM' es poden descarregar sis jocs diferents en 16 idiomes, inclòs el català. El parc ha estat obert aquest dimecres aprofitant el dia de Sant Jordi, fins a les vuit del vespre. Depenent de l'afluència de públic en aquesta diada, l'equip de govern estudiarà la possibilitat d'exportar aquesta idea a altres parcs de la ciutat. L'empresa danesa Kompan és la responsable del disseny d'aquest espai.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.