'Eufòria' de Xavier Bosch, el quart llibre de ficció en català més venut a Catalunya


Temes relacionats

Els lectors coneixen el Xavier Bosch més proper a la presentació d''Eufòria' (12/mar/14)

Xavier Bosch: 'La força dels mitjans ve del que publiquen i del que callen' (27/feb/14)


  • Comparteix:

La novel·la 'Eufòria' de l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch és el quart llibre més venut de Sant Jordi arreu de Catalunya en la categoria de ficció en català, segons el rànquing provisional que ha publicat el Gremi de Llibreters. 'L'analfabeta que va salvar un país', de l'autor suec Jonas Jonasson, encapçala aquesta llista, que està elaborada a partir de les vendes d'aquest 23 d'abril però també té en compte la tendència dels últims dies.

'Eufòria' és la tercera aventura literària del periodista Dani Santana. Després de 'Se sabrà tot' i 'Homes d'honor', Bosch explota de nou el thriller periodístic però ara endinsant-se en els negocis turbulents de la indústria farmacèutica, amb la comunicació 2.0 com a teló de fons. De la mà de Santana, l'obra aborda 'la relació perversa' entre el poder i el periodisme cosa que, segons Bosch, l'ha permès defensar la necessitat més que mai d'estar informats, i en qualsevol format.

L'obra que de moment lidera el rànquing és 'L'analfabeta que va salvar un país', de Jonas Jonasson. Després de l'èxit del llibre 'L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra', Jonasson presenta un nou personatge, Nombeko. Es tracta d'una noia que comença netejant lavabos però que acabarà convertint-se en física nuclear autodidacta, fet que li permetrà entrar en contacte amb els alts càrrecs de Suècia.

'Desig de xocolata' de Care Santos, 'L'altra' de Marta Rojals i 'El primer heroi' de Martí Gironell són les altres obres més destacades en la categoria de ficció catalana, segons la classificació del Gremi de Llibreters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.