Les vendes de Sant Jordi superen les expectatives de floristes i llibreters


Temes relacionats

'Eufòria' de Xavier Bosch, el quart llibre de ficció en català més venut a Catalunya (24/abr/14)

Els santcugatencs inunden els carrers del centre a la recerca de llibres i roses (23/abr/14)


  • Comparteix:

Les vendes han superat les expectatives de floristes i llibreters

Les vendes han superat les expectatives de floristes i llibreters

Les vendes de Sant Jordi han superat les expectatives dels floristes i llibreters en una jornada marcada per les bones xifres de facturació, segons han explicat els botiguers a Cugat.cat. El recentment desaparegut Gabriel García Márquez ha estat el principal protagonista de la diada i bona part dels seus llibres s'han exhaurit a la ciutat. 'Eufòria', del santcugatenc Xavier Bosch, també ha estat un dels títols més venuts a Sant Cugat.



Des de primera hora del matí, centenars de santcugatencs han omplert el centre de la ciutat en una diada assolellada i radiant. La plaça d'Octavià s'ha convertit en el nucli de la jornada amb desenes de parades que han ofert les novetats editorials d'enguany i roses vermelles. Alguns dels assistents han explicat que han sortit al carrer amb l'objectiu d'adquirir llibres dels autors més diversos.

Santcugatencs

He comprat un llibre de Shakespeare i un de Coelho. / Una mica de novel·la, d'història i d'infantil. / He comprat un llibre de Joan Roca per al meu marit.


Segons els llibreters consultats per Cugat.cat, les novel·les de Xavier Bosch, Marta Rojals i Care Santos s'han situat com els llibres més venuts a la ciutat. Pel que fa a la literatura infantil i juvenil, els títols amb més èxit han estat 'Els llibres d'A' de Josep Lluís Badal i contes clàssics com 'L'oruga goluda' i 'De què fa gust la lluna'.

Llibreters

S'ha venut molt Care Santos, Xavier Bosch i Marta Rojals. / De juvenil, 'Els llibres d'A' de la Galera i l'Otolina.


Els floristes també s'han mostrat optimistes amb les vendes i han destacat que les xifres de facturació d'enguany 'són esperançadores'.

Floristes

He hagut d'anar a comprar més roses. / Estem molt contents, hem tingut molta gent. / Hi ha hagut molta participació.


Les entitats i associacions santcugatenques han aprofitat la diada per donar-se a conèixer. Asdi, Oxfam Intermón i Càritas, entre d'altres, han instal·lat parades informatives a la plaça d'Octavià i han ofert roses solidàries i llibres de segona mà, entre d'altres productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.