La companyia teatral Femarec rep el reconeixement del Premi de Teatre BBVA


Temes relacionats

Femarec demostra que la seva força és imparable (13/gen/14)

'La força' vol traslladar l'experiència de les persones amb discapacitat de Femarec ( 8/gen/14)

'El discret encant de la gàbia' o com superar les nostres limitacions ( 4/nov/12)


  • Comparteix:

Anterior actuació de Femarec / Foto: Femarec

Anterior actuació de Femarec / Foto: Femarec

El Premi BBVA de Teatre reconeixerà la tasca del Grup de Teatre Social Femarec amb el premi d'honor del certamen que cada any reconeix la producció teatral amater. En aquesta ocasió, l'organització ha inclòs la categoria de premis honorífics que recauran, d'una banda, en la companyia dirigida per la santcugatenca Glòria Rognoni i, de l'altra, en l'actiu Montserrat Carulla.

El premi és la continuació del projecte que al 2001 va posar en marxa l'antiga Obra Social de Caixa Manlleu i que ara continua el BBVA amb la intenció de donar suport al teatre no professional. Enguany, l'organització ha volgut reconèixer la feina de la companyia Femarec i de l'actriu Montserrat Carulla i per això ha introduït una categoria honorífica.

La directora de la companyia, Glòria Rognoni, ha valorat aquesta decisió al magazín 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa'. Per a la dramaturga, aquest guardó és una injecció d'il·lusió.

Glòria Rognoni

Per primera vegada fan aquest premi i ens el donen a nosaltres. Això és un reconeixement que a mi i a l'entitat ens fa molta il·lusió.


En paral·lel, els finalistes que opten al Premi de Teatre BBVA 2014 són els muntatges 'El drac d'or', 'Els justos', 'Harket (protocolo)' i 'Equilibristes'. El jurat, presidit pel dramaturg Sergi Belbel, farà públic el guanyador el 2 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.