'La vida inesperada' arriba als cinemes santcugatencs com a estrena principal


  • Comparteix:

Cartell de 'La vida inesperada'

Cartell de 'La vida inesperada'

'La vida inesperada', dirigit per Jorge Torregrossa, protagonitza les estrenes d'aquests divendres en els dos cinemes de la ciutat. A més, els Yelmo porten a les seves pantalles 'Pompeya', protagonitzada per Kit Harrington i Carrie-Anne Moss, i la japonesa 'El viento se levanta'.

Amb guió d'Elvira Lindo, 'La vida inesperada' porta la historia de Juanito, un jove actor que fuig a Nova York per triomfar i no aconsegueix l'èxit. Un dia rebrà la visita del seu cosí, un triomfador, però els dies de convivència demostraran la realitat que s'amaga darrere de cadascú.



'Pompeya' és la història d'un esclau convertit en gladiador enamorat de la filla d'un ric mercader. La jove s'ha promès amb un corrupte senador romà però quan el Vesuvi entri en erupció el gladiador haurà de lluitar per salvar a la seva estimada mentre Pompeya desapareix al seu voltant.



Inspirat en la vida del dissenyador aeronàutic Jiro, el film 'El viento se levanta' d'Hayao Miyazaki recrea moments com el terratrèmol de Kanto, la Gran Depressió i la Segona Guerra mundial a través d'aquest personatge. Jiro és incapaç de volar perquè no té bona vista però s'unirà a la divisió aeronàutica d'una companyia d'enginyeria i es convertirà en un dels més prestigiosos dissenyadors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.