Els Brodas Bros tornen a inundar de positivisme el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els germans Fruitós i les germanes Pons en un instant de la funció

Els germans Fruitós i les germanes Pons en un instant de la funció

La companyia catalana de dansa i cultura urbana Brodas Bros ha tornat aquest dissabte al Teatre-Auditori amb el muntatge 'Concierto-Concepto', un espectacle que va néixer al Teatre de Mira-sol i que ha arribat a l'equipament santcugatenc per transmetre l'energia i el positivisme propis d'aquest conjunt. Moviments extrets de la dansa contemporània i el claqué s'han fusionat amb ritmes musicals com el funk i el soul per mostrar tota una manera d'entendre el hip hop que ha trobat el seu lloc als teatres.



Els Brodas Brodas no volen perdre el seu segell identitari, la seva lluita constant per demostrar que el hip hop no ha de quedar-se en un clixé i ha de formar part de la cultura de la dansa. En aquesta ocasió els germans Fruitós i les germanes Pons s'han fet acompanyar de dos músics i dos ballarins més per mostrar un concert de ballarins amb el 90% de la música en directe. Lluc Fruitós ha destacat el caràcter mediterrani del seu estil.

Lluc Fruitós

Nosaltres fem un hip hop molt mediterrani. En aquest muntatge parlem de la fusió amb la música. Volem que el públic no sàpiga si el protagonista és el músic o el ballarí.


Durant tot l'espectacle el públic ha estat partícip de cada una de les coreografies i els crits dels espectadors han animat constament els ballarins. 'Concierto-Concepto' és un espectacle enèrgic, potent i sobretot positiu. Vol llançar un clar missatge d'autosuperació i ha tornat a demostrar que el hip hop també té el seu sentit als teatres de casa nostra, tal com ha destacat Pol Fruitós.

Pol Fruitós

El hip hop sempre ha estat una cultura de superar-se. Haver aconseguit portar aquest estil als teatres és tot un èxit.


El muntatge ha acabat amb tot d'alumnes de l'escola Vàrium de Barcelona acompanyant els protagonistes per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.

Després de portar 'Concierto-Concepto' al Festival Grec de Barcelona, al Mercat de les Flors i diferents escenaris de casa nostra i l'Estat espanyol, ara la companyia seguirà contagiant el seu esperit a tots aquells espectadors catalans que encara vulguin descobrir aquesta proposta. Paral·lelament, els Brodas Bros preparen un nou espectacle format per un duo masculí i un trio femení que es podrà veure a la Fira de Tàrrega i a la Fira Mediterrània de Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.