L'espectacle 'Bombolles de paper' apropa la dansa als més petits


  • Comparteix:

Múcab Dans ha presentat 'Bombolles de paper'

Múcab Dans ha presentat 'Bombolles de paper'

Música, dansa i moltes bombolles són els ingredients que l'espectacle 'Bombolles de paper' ha utilitzat per emocionar el públic infantil del Casal de Mira-sol. La companyia Múcab Dans ha presentat aquest diumenge aquest muntatge multimèdia que vol apropar la dansa als més petits.



En Roger és un músic de carrer, un trompetista obsessionat per les figures rodones que vol unir les seves dues passions: fer bombolles mentre toca la trompeta. Per ajudar-lo arriba la Bumbú, una fada entremaliada que viu a Bombàlia, el món de les bombolles. Són Irina Martínez i Joan Laporta, dos artistes de la productora Bàcum que van començar a col·laborar ja fa uns anys i que ara presenten els seu primer espectacle infantil.

Martínez ha explicat que l'objectiu d'aquest muntatge és apropar la dansa als nens per formar un públic adult consolidat.

Irina Martínez

No hi ha gaire públic adult pels espectacles de dansa. Creiem que cal trobar solucions i vam pensar a apropar aquesta disciplina als nens, perquè creixin sentint-se més a prop de la dansa.


És un espectacle dinàmic i pedagògic que ha trobat la complicitat del seu públic creant un món màgic de diferents textures i colors. És un ambient imaginari construïtt mitjançant l'ús de tècniques tan primàries com les ombres xineses i tan modernes com les projeccions multimèdia.

Els artistes han acomiadat l'escenari ballant amb globus i tocant la trompeta acompanyats dels seus joves espectadors. Múcab Dans ja prepara un nou espectacle de dansa per a adults que està previst que s'estreni l'any vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.