Sis grups locals competeixen avui en la primera fase del concurs DesPerta!


Temes relacionats

DesPlaça Jove convoca un concurs de bandes per actuar a la Festa Major (27/mar/14)


  • Comparteix:

Fragment del cartell del concurs / Foto: DesPerta!

Fragment del cartell del concurs / Foto: DesPerta!

Els grups locals Insiders, Brindis, Sota de Palos, T-24, Ghost Trip i Backward competeixen aquest dissabte en la primera fase eliminatòria del concurs DesPerta!, que començarà a les 10 de la nit a la Plaça d'en Coll. Els tres guanyadors de la competició tocaran a la DesPlaça Jove 2014, durant la Festa Major d'enguany.

Per engegar motors abans de les actuacions, a les nou del vespre tindrà lloc un sopar popular amb taboulé i botifarrada per un preu de cinc euros. Una hora més tard arrencaran les actuacions dels grups. La selecció dels guanyadors es durà a terme de forma mixta. D'una banda, el públic escollirà dos dels guanyadors a través de les votacions populars, que es faran a través d'unes butlletes repartides durant el concert. D'altra banda, un jurat format per membres de l'organització seleccionarà la tercera formació guanyadora.

El resultat final del concurs es donarà a conèixer una vegada acabats tots els concerts, al voltant de dos quarts de dues de la matinada. La segona fase eliminatòria de la competició tindrà lloc el 23 de maig amb la participació dels sis grups restants.

El concurs està organitzat per l'assemblea de DesPlaça Jove, formada per Agrupació Escolta Berenguer El Gran, AE La Floresta, Esplai Pica-Roca, Escola d'Excursionisme, les JERC, la JNC, Front Freak, AMAM, Kata Kitinga, UESC, Club Rugby Sant Cugat i Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.