La galeria Pou d'Art organitza diversos cursos per a l'estiu


Temes relacionats

Comencen els tallers de Setmana Santa a Pou d'Art (14/abr/14)

L'experimentació d'Evelí Adam es pot descobrir avui a Pou d'Art ( 8/feb/14)


  • Comparteix:

El dibuix i les arts plàstiques omplen les propostes per a l'estiu a Pou d'Art  / Foto: Pou d'Art

El dibuix i les arts plàstiques omplen les propostes per a l'estiu a Pou d'Art / Foto: Pou d'Art

Les arts plàstiques, el dibuix i la robòtica centraran les activitats que proposa la galeria Pou d'Art per als cursos d'estiu d'enguany. Els tallers, que començaran a partir del 25 de juny, van dirigits a nens majors de tres anys, joves i adults.

La galeria i taller Pou d'Art ofereix diversos cursos artístics per a totes les edats per als mesos estivals. Els més petits i els joves tenen cita amb propostes plàstiques, dibuix i pintura i robòtica. Els adults també tenen el seu espai a Pou d'Art amb cursos de dibuix.

La directora de Pou d'Art, Maria Fabre, preveu que aquest any hi hagi més participants als cursos d'estiu que l'any passat.

Maria Fabre

Portem un curs prou bo. Estic bastant optimista perquè l'any passat ens van anar bé els tallers. Ens anem mantenint a un ritme prou bo.


Els tallers, que es faran per torns entre el juny i el setembre, tenen un preu d'entre 70 i 108 euros. Tot i això, la galeria santcugatenca ofereix diverses promocions i descomptes per a aquests cursos. Entre ells, es pot trobar un 10% de descompte a partir del tercer familiar que s'apunti a qualsevol dels tallers que ofereix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.