Arriba al Teatre-Auditori l'espectacle d'òpera infantil 'Allegro Vivace'


  • Comparteix:

L'espectacle té un preu de 13 euros / Foto: Teatre-Auditori

L'espectacle té un preu de 13 euros / Foto: Teatre-Auditori

L'espectacle d'òpera infantil 'Allegro Vivace' arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori. L'espectacle, que s'emmarca dins el programa 'Uaal·la en família!' i es representa en dues funcions a les dotze del migdia i a les sis de la tarda, compta amb fragments d'òperes de Mozart, Verdi i Rossini entre d'altres.

Una noia busca un local abandonat per celebrar una festa. En aquest moment coneix a Vivace, que és el guardià d'un magatzem que conté alguns dels grans tresors de l'òpera. Vivace, gran apassionat d'aquest estil, i la noia, que gaudeix amb el techno i el pop, descobreixen, amb les seves aventures conjuntes, la seva gran passió: la música.

El director d'escena de l'espectacle i de Comediants, Joan Font, ha explicat al programa 'Sant Cugat a fons-Matins en xarxa' que 'Allegro Vivace' repassa què és l'òpera fent una pinzellada a les grans històries d'amor d'aquest gènere.

Joan Font

És una història que explica què és l'òpera. És una barreja de Giovanni de Mozart, que és un amor obert, la Carmen que és més apassionat.


L'espectacle, una producció del Gran Teatre del Liceu, té un preu de 13 euros per als no socis i 10 per als membres de 'Ta! En Família'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.