'Cantamúsicos' porta els personatges de dibuixos més coneguts al CPA


  • Comparteix:

Personatges de dibuixos animats i les cançons infantils més conegudes han donat forma al musical 'Cantamúsicos', que ha tornat aquest diumenge a Sant Cugat. L'espectacle, que ha acollit aquesta vegada el Centro Popular Andaluz (CPA), aplega els personatges televisius més coneguts com a principal reclam.

Mickey i Minnie Mouse, els personatges de 'Toy Story' i Finneas i Ferb, entre d'altres, han cantat i ballat cançons infantils com 'En Joan Petit quan balla', 'La gallina turuleta' i melodies de pel·lícules de dibuixos animats. Els més petits han pogut acostar-se a l'escenari i, fins i tot, fotografiar-se amb els seus personantges preferits.

El gerent de 'Cantamúsicos', Juan Cristo, ha explicat a Cugat.cat que l'espectacle consisteix en un musical on els nens i els seus pares poden compartir escenari i experiències amb els protagonistes.

Juan Cristo

És un musical per als nens amb cançons de sempre en el qual els nens canten i ballen amb nosaltres. És més un espectacle familiar que només infantil.


L'espectacle 'Cantamúsicos' ja va fer parada l'any passat a Sant Cugat al Teatre la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.