Pantaleó i Izah, presents avui al festival FiM Vila-Seca


  • Comparteix:

Imatge promocional del disc 'IzahBlues'

Imatge promocional del disc 'IzahBlues'

Sant Cugat tindrà presència aquest dissabte a la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca (FiM) que se celebra des d'aquest divendres a la població tarragonina. Serà amb el grup d'indie pop Pantaleó, capitanejada pel guitarrista i vocalista santcugatenc Gerard de Pablo, i amb la veu d'Izah.

Pantaleó

La banda actuarà a les set de la tarda a la zona de l'Hort del Centre i interpretarà al voltant de 12 temes, entre els quals hi ha cançons de la seva maqueta 'El macot i la maqueta' i del seu primer disc, 'El concursant'. El grup; format per Gerard de Pablo a la veu i guitarra, Jaumet Coll a la bateria, Jordi Massana al baix, Txus Costalago als teclats i Oriol Corroto a la guitarra elèctrica; rep el nom de Pantaleó en honor a un personatge de Sant Cugat.

Izah

La santcugatenca Izah pujarà a l'escenari de la plaça de Voltes a les onze de la nit per presentar el seu primer treball en solitari 'IzahBlues', un petit disc que suma l'elegància del Jazz, la frescor del R&B i l'ànima del Soul amb la seva veu. En directe s'acompanya d'Astro Catz, joves músics experts en l'art de jugar amb el hip-hop, el funk i el jazz.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.