El Malandain Ballet Biarritz actua avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Dos dels ballarins del Malandain Ballet Biarritz / Foto: Teatre-Auditori

Dos dels ballarins del Malandain Ballet Biarritz / Foto: Teatre-Auditori

El Malandain Ballet Biarritz actua aquest dissabte al Teatre-Auditori amb 'Magifique. Txaikovski Suites'. L'actuació, que compta amb 21 ballarins dalt de l'escenari, començarà a les nou del vespre i s'allargarà durant una hora i 20 minuts sense intermedi. El preu de l'entrada és de 40 euros.

'Magifique' és una coproducció de l'Òpera Teatre de Saint-Étienne, el Teatro Victoria Eugenia de Donostia, el Gran Teatre de Reims i el mateix Malandain Ballet Biarritz; amb la col·laboració de Très Tôt Théâtre de Quimper i el Musique et Danse en Loire Atlantique.

El ballet presenta una coreografia inspirada en tres ballets del repertori clàssic musicats per Piotr Ilitx Txaikovski: 'La Bella Dorment del bosc', 'El llac dels cignes' i 'El trencanous', una versió lliure amb múltiples referències als ballets originals.

La representació està inclosa en els actes del Dia Internacional de la Dansa.

Assaig obert

El Malandain Ballet Biarritz oferirà un assaig obert a les sis de la tarda al mateix Teatre-Auditori. L'entrada és gratuïta, tot i que cal recollir la invitació, que prèviament s'ha hagut de demanar a l'equipament, a partir d'una hora abans a les taquilles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.