El Grup Mediterrània aconsegueix 670 euros per tirar endavant 'Quadrigènia'


Temes relacionats

El Grup Mediterrània demana col·laboració per tirar endavant 'Quadrigènia' ( 6/mai/14)


  • Comparteix:

'Quadrigènia' és un espectacle inèdit del Grup Mediterrània / Foto: Jaume Benet

'Quadrigènia' és un espectacle inèdit del Grup Mediterrània / Foto: Jaume Benet

El Grup Mediterrània ha recaptat 670 euros per a l'espectacle 'Quadrigènia', més de la meitat de la quantitat necessària per tirar endavant el projecte de dansa. Encara queden 23 dies per fer aportacions al projecte, que demana 1.000 euros per produir el muntatge.

'Quadrigènia' és el primer espectacle creat des de zero pel grup santcugatenc. Es tracta d'un muntatge de 45 minuts amb música pensada especialment per a l'ocasió i que a través de la dansa mostra els quatre elements en quatre coreografies. Fins ara el grup ja ha aconseguit 670 euros, una xifra que els dóna esperances, tal com ha explicat una de les seves membres, Esther Madrona.

Esther Madrona

Estem molt contents de veure que el Verkami funciona. Encara falten 23 dies i només necessitem 300 euros per arribar a la xifra que volem aconseguir.


A la web Verkami es poden fer aportacions que van dels cinc fins els 500 euros. En funció de la quantitat aportada, els mecenes rebran compensacions com poden ser entrades per seguir l'espectacle, aparèixer als agraïments o assistir a una projecció de fotografies del muntatge amb la presència dels balladors, entre d'altres.

A més, el Grup Mediterrània instal·larà una parada informativa durant l'actuació de final de curs de l'Escola de Dansa, que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent a la plaça de l'Om, per explicar en què consisteix el projecte i aconseguir més recaptacions. 'Quadrigènia' s'estrenarà a la Festa Major d'enguany el 28 de juny a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.