Segona fase del Desperta, avui, al parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Imatge promocional del concurs / Foto: Facebook

Imatge promocional del concurs / Foto: Facebook

La segona fase del Desperta, el concurs musical del DesPlaça Jove, se celebra aquest divendres, a partir de les deu de la nit al Pont de Can Vernet. Els sis grups d'aquesta fase són Oriol Padrós, Dr. Cooper, Anarseniko, El Apuntador, Stain of Madness i Underways. D'altra banda, els organitzadors, l'assemblea DesPlaça, han confirmat que de cara a la Festa Major l'espai es traslladarà al Parc de Ramon Barnils.

En total, seran sis els grups que sonaran a la DesPlaça Jove per Festa Major i rebran 250 euros. Enguany, però, aquest espai de la Festa Major es trasllada al Parc Ramon Barnils. La música la posaran sis grups locals triats amb el concurs DesPerta, que fins ara ja ha seleccionat les bandes Backward, T-24 i Ghost Trip.

Aquest divendres els tres nous seleccionats sorgiran de les votacions populars i un jurat que valorarà les actuacions protagonitzades per sis bandes més: Oriol Padrós, Dr. Cooper, Anarseniko, El Apuntador, Stain of Madness i Underways.

L'assemblea de DesPlaça Jove està formada per Agrupació Escolta Berenguer El Gran, AE La Floresta, Esplai Pica-Roca, Escola d'Excursionisme, les JERC, la JNC, Front Freak, AMAM, Kataplaca, Kata Kitinga, UESC, Club Rugby Sant Cugat i Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.