La 3a Diada del Foc s'anima amb activitats i tallers


Temes relacionats

Els toca el rebre als Diables amb el pregó del 'Nitrad' de la Diada del Foc (16/mai/14)

Els Diables de Sant Cugat s'encenen aquest cap de setmana (16/mai/14)


  • Comparteix:

L'actucaió dels bastoners a la plaça d'Octavià

L'actucaió dels bastoners a la plaça d'Octavià

Castells inflables, tallers per pintar i murals són algunes de les activitats que han omplert de vida aquest dissabte la plaça d'Octavià. Els més petits han protagonitzat les propostes de la 3a Diada del Foc, que també ha comptat durant el matí amb l'actuació dels bastoners en un acte de germanor.

La jornada ha comptat amb diverses activitats per als infants, degustacions i tasts de cervesa artesana, entre d'altres. Tot plegat ha servit per anar omplint la plaça d'Octavià, que centralitza la programació de la 3a Diada del Foc dels Diables de Sant Cugat.

Alguns dels assistents a les propostes han coincidit a destacar la idoneïtat de les activitats, sobretot per als més menuts.

Santcuatencs a la Di

Hem sortit a fer un vol i ens hem trobat tot això muntat. / Vindrem demà amb tota la família per poder gaudir-ho junts. / Hem volgut veure l'ambient. / Estem aquí pintant amb els Diables. / Ens hem parat només veure els llits elàstics. / És l'únic lloc on cada setmana hi ha activitats per als nens.


Les activitats continuen durant la tarda i al vespre serà el torn dels correfocs. A dos quarts de vuit, els Tabalers de Sant Cugat, acompanyats d'altres colles, faran repicar els seus timbals. Aquesta actuació donarà pas al correfoc infantil. A tres quarts de vuit, els Tabalers tornaran a posar ritme a la plaça per donar pas al correfoc que començarà cinc minuts més tard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.