La Batuescola celebra dos anys amb una gran festa de la percussió


Temes relacionats

El projecte de percussió Batuescola celebrarà el seu primer any de vida (21/feb/13)


  • Comparteix:

Bombotronic actuarà a la Festa de la Percussió / Foto: Bombotronic

Bombotronic actuarà a la Festa de la Percussió / Foto: Bombotronic

La Batuescola celebra aquest diumenge el seu segon aniversari amb una gran festa de la percussió. Les formacions santcugatenques Karabassà, A Batida Do Tambor i Bombotronic actuaran a la celebració, que començarà a les cinc de la tarda amb una cercavila infantil des de la plaça de Pep Ventura.

Els més petits protagonitzaran una cercavila pels carrers de la ciutat que posarà punt final a la plaça d'Octavià. Allà, tots els alumnes de La Batuescola oferiran una mostra estàtica a les sis i, en paral·lel, hi haurà una xocolatada per a tothom. Per cloure la festa, Karabassà, A Batida Do Tambor i Bombotronic actuaran a les set de la tarda.

La banda infantil dels Tabalers dels Diables de Sant Cugat, els Tabalers, també acompanyaran els grups de La Batuescola durant tota la festa. Un dels responsables de La Batuescola Xavi Manyoses ha explicat que en la celebració els estudiants mostraran les habilitats adquirides durant l'any.

Xavi Manyoses

És la culminació dels cursos que fem. Mostrarem la feina feta durant l'any.


La Batuescola és un projecte de percussió que actualment compta amb un centenar de membres i que treballa amb quatre escoles santcugatenques: Ciutat d'Alba, Catalunya, La Floresta i Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.