Els Amics de les Arts més elèctrics i potents revolucionen el Teatre-Auditori


Temes relacionats

Els Amics de les Arts presenten el seu nou treball al Teatre-Auditori (22/mai/14)

Els Amics de les Arts estrenen videoclip amb Sant Cugat com a escenari (11/mar/14)

El Teatre-Auditori presenta la nova programació amb els artistes convidats (27/gen/14)

Els Amics de les Arts repetiran concert després d'exhaurir entrades ( 8/gen/14)

Els Amics de les Arts presentaran el nou disc a Sant Cugat al maig ( 2/des/13)


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts han revolucionat una vegada més el Teatre-Auditori

Els Amics de les Arts han revolucionat una vegada més el Teatre-Auditori

Els Amics de les Arts han ofert aquest dijous al Teatre-Auditori un concert enèrgic i amb plena connexió amb el públic que ha servit per presentar el seu darrer treball, 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure'. El quartet ha combinat les cançons d'aquest nou treball amb els 'hits' propis de la història de la banda com 'Jean-Luc' i 'Les meves ex i tu'. El públic, que desitjava tornar a veure la banda amb impaciència, ha ballat i ha saltat en un concert on el temps no ha existit. La banda repeteix aquest divendres concert.



Pocs grups es poden plantejar el repte d'exhaurir 1.500 entrades, per dos concerts, quan encara no havia sortit ni el disc al mercat, quan els mateixos espectadors no sabien ni com sonen les noves cançons. Però si parlem dels Amics de les Arts i el Teatre-Auditori el fet esdevé realitat perquè el públic d'aquest equipament manté des de fa anys una relació consolidada amb el grup.

El quartet ha sortit a l'escenari davant d'un teatre entregat, amb ganes de descobrir com sonaven els nous temes en directe. Per començar ha sonat 'El mite de Prometeu', 'Corredor de fons' i 'Noble art'. Però el públic s'ha posat dempeus i ha començat a saltar i a ballar amb clàssics com 'Les meves ex i tu' 'Jean-Luc', '4-3-3', i 'Tren Transiberià'. El nou directe de la banda és més potent, més elèctric però manté l'essència d'un grup que connecta amb el públic abans fins i tot de pujar a l'escenari. El pianista de la banda, Dani Alegret, ha explicat que aquest és el treball on les lletres i la música van més en sintonia.

Dani Alegret

Tota l'energia que vam posar al disc la traslladem a l'escenari, al directe. I ho fem juntament amb els temes clàssics que ens demanen els seguidors.


Els Amics de les Arts asseguren que aquest és el disc que més a gust han fet i segurament per això s'han atrevit a arriscar. Les lletres, com ha pogut comprovar el públic santcugatenc, també han canviat. Ara predominen les pèrdues. Joan Enric Barceló ha explicat per què.

Joan Enric Barceló

Sempre intentem mirar més enllà, explicar coses noves. Aquest disc és alegre però també un punt nostàlgic, que constata el pas del temps.


La gira del grup per presentar el seu últim disc els ha portat a Lleida, València, Vilablareix i Reus i ara recorreran el país sencer. Sant Cugat no trigarà a tenir notícies seves, ja que la banda ha avançat que ja s'està gestant una nova edició del concert 'Els amics i els seus amics' de cara a aquest any, i han assegurat que tornaran carregats de sorpreses.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.